Vår historia


År 2000 stod en liten lokal på 30kvm ledig i Galärbacken i skärgårdsidyllen Fjällbacka i Bohuslän. Jag och min bästa vän Lisa slog till och tog våra första steg som entreprenörer med ett brinnande intresse för allt som är vackert. Lisa valde sedan andra lyckade vägar i arbetslivet, medan jag som kommer från en entreprenörsfamilj ville utveckla vår lyckade affärsidé och ta det längre, större och bredare. Och så blev det.

Idag har vi en 230kvm stor lokal som rymmer en hel livsstil. Vi vill ge kunderna en upplevelse av handplockad design inom mode och inredning. Fokus ligger alltid på skandinavisk design, men vi influeras av alla delar av världen i vårt sortiment. Dam-, herr- och barnkläder från ledande högkvalitativa varumärken blandas med inredningsdetaljer med samma krav på design och kvalitet. Ett noga och selektivt urval av levande blommor och växter ger en ytterligare dimension till den miljö vi vill förmedla. Jag är florist i grunden, så jag kan inte låta bli! Nu finns vi äntligen online för inspiration och shopping året runt, dygnet runt, och det är jag glad och stolt över. I nuläget består onlinesortimentet till största delen av kläder för dam, herr och barn, men vår ambition är att även inredningen ska kunna klickas hem inom kort.

Tills dess rekommenderar vi varmt en utflykt till vår skärgårdspärla för en helhetsupplevelse utöver det vanliga. Jag och mitt team med duktiga medarbetare finns här för dig. I den fysiska butiken, såväl som på webben.

Varmt välkommen till oss,

/Helene

Grundare Tång Fjällbacka

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.